Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ - Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 5 izbový zariadený byt v meste Senec v tichom prostredí - ihneď voľný

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 5 - izbový tehlový byt v Senci v blízkosti školy a škôlky, s vlastným kúrením a kompletne zariadený.
Byt sa nachádza na ulici M. Urbana a ponúka úžitkovú plochu 155 m2, má balkón (11 m2), je v tichej súkromnej uličke, kde sú len nízke stavby rodinných domov. Bytový dom bol daný do užívania v roku 2008.

Dispozícia bytu
Byt sa nachádza na prízemí, po vstupe do bytu je priestranná vstupná chodba, po pravej strane je menšia pracovňa, kúpeľňa a WC, na ľavej strane sa nachádza jedna detská izba, a veľká pracovňa ( ktorá by mohla v budúcnosti slúžiť ako veľkometrážna obývacia izba), z obývacej izby vstupujete na balkón. Z chodby sa dostaneme aj priamo do ďalšej časti bytu (majitelia si ho prerobili aby ho prenajímali). Tu sa nachádza vstupná menšia chodba, kuchyňa so špajzou, spálňa, kúpeľňa, WC, obývacia izba.

Vstupné dvere sú bezpečnostné, okná sú drevené trojsklo, v izbách sú laminátové parkety, v kuchyni, na chodbách a v kúpeľniach je dlažba. V kuchyni sa nachádzajú vstavané spotrebiče, teplovzdušná rúra (zn. Whirpool), mikrovlnná rúra (zn. Whirpool), varná doska. Kúrenie aj ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom. Kúrenie je vedené v podlahe.

V obývacej izbe (veľkej pracovni) je predpríprava na krb.

Mesačné náklady 195 eur spolu - 63 Eur za plyn, 55 Eur za elektriku, 77 Eur do bytového fondu spolu so spotrebou vody).

- chodba- veľká pracovňa (klimatizácia)- pracovňa - detská izba- obývacia izba - spálňa- kuchyňa- kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC- kúpeľňa s vaňou a samostatné WC

Lokalita Senec: Mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Dominantou mesta Senec sú obľúbené Slnečné jazerá, ktoré sa dajú celoročne využívať. Počas letného obdobia sú ideálne na kúpanie a večernú zábavu a počas zimného obdobia na korčuľovanie na ľade alebo romantické prechádzky. Ak milujete šport a predovšetkým behanie, tak Slnečné jazerá budete milovať tiež. 

Názor makléra:
Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú veľkorysé a tiché miesto a perfektnú dostupnosť do centra mesta. Máte väčšiu rodinu alebo iba chcete mať dostatok priestoru pre rodinu a prácu? Tak toto je práve pre Vás, rada Vás uvítam na obhliadke.



V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
155 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Hypotekárna kalkulačka

259 000 €
Interné ID: 59
Ulica: M. Urbana
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti