Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Luxusný 5-izbový rodinný dom s pozemkom o výmere 1560 m² na predaj, Trnava-Modranka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj exkluzívny 5-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Trnave v mestskej časti Modranka. Ponúka úžitkovú plochu o rozlohe 172 m² v a stojí na nadštandardne veľkom pozemku o výmere 1560 m². Tento dizajnový rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2020, bol navrhnutý architektom a boli v ňom použité iba kvalitné materiály. Na prvý pohľad zaujmú jeho vysoké stropy, presvetlenosť, moderný a nadčasový dizajn a vynikajúce dispozičné riešenie.

V interiéri boli použité drevohliníkové okná, ktoré sú dizajnové a vyznačujú sa svojou dlho životnosťou, elektrické vonkajšie žalúzie, nachádza sa tu aj klimatizácia s rekuperáciou, alarm, videovrátnik, teplo je zabezpečené podlahovým teplovodným kúrením.

Exteriér je rozdelený na 2 časti. V prvej časti pri dome sa nachádza priestranná terasa, na ktorej si noví majitelia môžu vychutnať rannú kávičku a taktiež je ideálnym miestom pre príjemné stretnutia s rodinou alebo priateľmi. Časť terasy je krytá pergolou. Na pozemku je možnosť zaparkovať viac aút, pod prístrešok sa zmestia 2 väčšie autá. Pred domom je taktiež priestor na parkovanie, napríklad pre návštevy. Ďalší priestor ponúka možnosť realizácie pre nových majiteľov.

V druhej časti (813 m²) sa nachádza úžitková záhrada, ovocné stromy, trávnik so závlahou. Na pozemku sa nachádza studňa (napojená aj do domu) a dom je napojený na kanalizáciu.

Dispozícia:  
Dispozícia domu je premyslená do detailu. Rodinný dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Vo vstupnej hale sa nachádza dostatok úložného priestoru v podobe vstavanej skrine. Dominantou dennej časti a teda aj celého domu je priestranná presvetlená obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s vysokými stropmi. Striekaná kuchynská linka na mieru s ostrovčekom ponúka dostatok úložného a pracovného priestoru. Je plne vybavená vstavanými spotrebičmi. Noví majitelia určite ocenia jej kvalitné prevedenie a nadčasový dizajn. Veľkým bonusom je skrytá komora, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru + je technickým zázemím domu. Z kuchyne vedie priamy výstup na terasu. K dispozícii máme pracovňu/hosťovskú izbu o výmere 22 m². Nachádza sa v nej vstavaná skriňa. Nočnú časť tvoria 3 izby, 2 slúžia ako detské a jedna ako spálňa. Každá z týchto izieb je dostatočne priestranná, poskytuje úložný priestor a je z nich možný vstup na terasu. V kúpeľni sa nachádza samostatne stojaca vaňa, ale taktiež aj sprchový kút, ktorý je šikovne umiestnený za rohom a tak isto aj toaleta. Opäť veľkým benefitom je práčovňa, ktorá sa nachádza ako samostatná miestnosť v kúpeľni. K dispozícii máme aj samostatné WC s umývadlom, ktoré je situované pri izbách.

Lokalita:

Rodinný dom sa nachádza v Trnave, v mestskej časti Modranka. Modranka je veľmi atraktívna lokalita. Môžeme tu nájsť veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu materská a základná škola, pošta, potraviny, reštaurácia. Poskytuje veľmi dobrú dostupnosť na diaľnicu D1 a rýchlostnú cestu R1. K dispozícii je MHD a aj školská linka.

Info o cene u realitného špecialistu.


V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1560 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
172 m2
Zastavaná plocha:
216 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2017
Rok kolaudácie:
2020
Celková plocha:
216 m2
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
Info u realitného špecialistu
Mestská časť: Modranka
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Mgr. Diana Kurčinová

  • Slovensky
  • English
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti