Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM Krásny, kompletne zariadený 2 izbový byt s loggiou a parkovacím státím, J. Langoša BORY PROMENÁDA, Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Hľadáte moderné a štýlové bývanie na PRENÁJOM obkolesené množstvom zelene s kvalitnou občianskou vybavenosťou?

Ponúkame Vám  na prenájom dizajnovo zariadený 2 izbový byt v novostavbe Bory Bývanie 3 – Promenáda, v blízkosti nákupného centra Bory Mall a nemocnice Bory. Nehnuteľnosť ponúka dobre využitý priestor interiéru, úložných priestorov a dizajnové vyhotovenie . Stačí si priniesť osobné veci a môžete bývať.

CHARAKTERISTIKA

Celková rozloha ponúkanej nehnuteľnosti na prenájom je 67,32 m2, z toho obytná plocha bytu  tvorí 51,08 m2 a loggia má 16,24 m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí/ 5 bytového domu s výťahom a je orientovaný na severovýchod. Byt sa prenajíma kompletne zariadený, ako je možné vidieť na foto.  V cene prenájmu nehnuteľnosti je zahrnuté 1 vonkajšie parkovacie státie.

Zariadenie bytu:

  • plne vybavená kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlná rúra, indukčná  varná doska), stôl so stoličkami, nový kávovar DeLonghi
  • obývacia miestnosť je zariadená komfortnou rozkladacou rohovou sedacou súpravou s úložným priestorom, nábytkom, stojacou inteligentnou lampou s reproduktorom na ovládanie mobilom cez WiFi  a novým Smart LED televízorom Samsung s uhlopriečkou 43“
  • v spálni sa nachádza posteľ, šatník, pracovný kút
  • samostatná kúpeľňa a WC sú zariadené vstavaným nábytkom na mieru s maximálnym využitím priestoru a dostatkom úložného priestoru, v kúpeľni  je zabudovaná práčka Whirpool
  • chodba je vybavená vstavanou skriňou s dostatkom úložného priestoru
  • rekuperačné jednotky v byte
  • LED osvetlenie v celej nehnuteľnosti

DISPOZÍCIA

Vstupná chodba s úložným priestorom, samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, spálňa s výstupom na loggiu, obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou a výstupom na loggiu.

LOKALITA

Na Boroch nájdete všetko, čo potrebujete. Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, aby ste už nemuseli dlho cestovať za nákupmi, službami, do kina, fintess, či dokonca za lekármi. Čas, ktorý cestovaním ušetríte, môžete stráviť na turistike, výlete alebo cyklistike v Malých Karpatoch alebo na prechádzke priamo v štvrti Bory, ktorá ponúka množstvo zelene, parkov a ihrísk. Bory sa nachádzajú len pár minút autom do centra mesta po diaľnici D2 a do štvrti sa viete pohodlne dostať aj MHD (v budúcnosti je plánovaná železničná zastávka a električka).

CENA

Cena nájmu (byt + parkovacie státie) bez energií: 700 €/mesiac + energie: 200  €/mesiac. V cene je zarátaný internet a KTV. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK vo výške mesačného nájmu. Nájomné s energiami sa platí mesiac vopred.  Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak.

PODMIENKY

Preferuje sa dlhodobý nájomný vzťah pre 1 až 2 dospelé osoby, bez domácich zvierat a ideálne s trvalým pobytom na území SR. Fajčenie nie je dovolené v zmysle domového poriadku ani v priestoroch loggie. 

Tešíme sa na Vás pri obhliadke!

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
51.1 m2
Zastavaná plocha:
51.1 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
67.3 m2
Plocha loggie:
16.2 m2
Počet logií:
1
Orientácia:
severovýchod
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
700 €/mesiac +200 Eur Energie
Ulica: J. Langoša
Obec: Bratislava-Lamač
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Mgr. Miriam Mikulová

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme