Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nový 2 izbový byt v Novostavbe Ovocné Sady s parkovaním

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka na prenájom zariadený 2 izbový byt Ružinove v novostavbe Ovocné Sady. Ponúkame Vám utulný ,zariadený 2 – izbový byt s balkónom a státím nachádzajúci sa v novostavbe v projekte Ovocné Sady na Ivánskej ceste. Byt sa nachádza na 2poschodí zo 7. Podlahová plocha bytu je 52m2 + balkón + pivničná kopka. DISPOZÍCIA BYTU: – vstupná chodba – kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na balkón – spálňa – kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Prenajíma sa kompletne zariadený s plne zariadenou kuchynskou linkou so spotrebičmi.

 LOKALITA: Byt sa nachádza v blízkosti Ikea, Shoping centra Avion a plnej občianskej vybavenosti. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko.  Byt je k dispozícii od 29.10.2024.  CENA: Prenájom je 850 Eur/ mesačne vrátane energií a garážového státia. (700 Eur nájom + 150 Eur Energie) Internet  je v cene.  Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza 1x mesačný nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a poplatok RK vo výške mesačného nájmu. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2023
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
2
Celková plocha:
52 m2
700 €/mesiac
Ulica: Ivanská cesta
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Ing. Oksana Fesyuk

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Українська

Radi Vám poradíme