Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ 2-izbový byt s predzáhradkou, balkónom a garážovým státím v novostavbe TAMMI, 68,7 m2, Pri Hrubej lúke, Dúbravka, Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group Vám ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt s balkónom a predzáhradkou v novostavbe TAMMI na ulici Pri Hrubej lúke, v pokojnej časti Dúbravky, Bratislava IV.

Tento byt je nielen skvelou príležitosťou na bývanie pre mladé rodinky, ale aj výbornou investíciou na prenájom. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči a objavte potenciál, ktorý tento byt ponúka.

BYT

Veľmi dobre dispozične riešený 2-izbový byt s podlahovou plochou 55,12 m² (vrátane pivničnej kobky 4,54 m2 a balkóna 2,9 m2) + predzáhradkou s výmerou 13,58 m2. Byt je situovaný na prízemí v nízko podlažnom tehlovom bytovom dome a je kompletne zariadený. Pri vstupe do bytu Vás privíta priestranná chodba, ktorá Vás zavedie do zvyšných častí bytu. Napravo od vchodových dverí sa cez chodbu dostanete do otvorenej a plne vybavenej kuchyne s jedálenským kútom prepojenej s obývacou časťou. Z obývacej časti je vchod na ohradenú predzáhradku. Ďalej sa zo vstupnej chodby dostanete do kúpeľne a samostatnej toalety. Vľavo od vchodu je umiestnená priestranná spálňa, z ktorej je výstup na balkón. K bytu prináleží aj pivničná kobka s dostačujúcou výmerou 4,54 m2.

K bytu sa ponúka na predaj aj samostatné garážové parkovacie státie.

DISPOZÍCIA

Dispozíciu bytu tvoria: 2 samostatné izby, predsieň, kúpeľňa, samostatná toaleta, balkón a predzáhradka.

BYTOVÝ DOM

Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2018. Jeho súčasťou je ohradené detské ihrisko vo vnútrobloku., na ktoré je vidieť priamo z balkóna bytu. Na detskom ihrisku nájdete Activity park, lavičky a altánok s možnosťou grilovania . Pre obyvateľov bytového domu je na prízemí tiež zriadená spoločenská miestnosť s kuchynkou jedálenským stolom so stoličkami, a gaučom pre deti a tiež saunová miestnosť s fínskou saunou, lehátkami, toaletou a sprchovacím kútom.

VÝHODY

  • novostavba
  • nízke mesačné náklady - 150 Eur/ mesiac (aj s garážovým státím) + energie
  • predzáhradka, balkón, veľká pivničná kobka, garážové státie
  • veľmi dobré dispozičné riešenie
  • pre obyvateľov novostavby spoločné priestory: ohradené detské ihrisko s griloviskom, spoločenská miestnosť pre deti s kuchynkou, gaučom a jedálenským stolom, sauna s oddychovou meistnosťou, detské ihrisko s lavičkami priamo pred domom
  • výborná rodinná atmosféra/komunita
  • výborná lokalita - blízkosť prírody a zároveň kompletná občianska vybavenosť

LOKALITA

Dúbravka je mestská časť, ktorá ponúka bezprostrednú blízkosť prírody pre rôzne športové aktivity a podujatia. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta i mimo neho formou individuálnej, ale aj hromadnej dopravy. V bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny TESCO, lekáreň, mäsiarstvo, drogéria a pod. V pešej dostupnosti do 10 minút sa nachádza OD Saratov, kde sú ďalšie nákupné možnosti a pošta. Oproti OD Sraratov je zdravotné stredisko, škola, škôlky. Blízke nákupné centrum Bory ponúka množstvo obchodov a služieb na jednom mieste. V blízkosti bytového domu tiež nájdete Mobelix, Hornbach, OBI, Merkury Market, METRO a mnoho ďalších obchodov orientovaných na vybavenie domácnosti. Všetky služby sú na dosah 5 minút autom. Výhodou tejto lokality je aj rýchle napojenie na obchvat.

V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
52.22 m2
Skladová plocha:
4.54 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2018
Počet poschodí od prízemia vyššie:
6
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
52.22 m2
Plocha balkóna:
2.9 m2
Počet balkónov:
1
Terasa plocha:
13.58 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Cena dohodou
Ulica: Pri Hrubej lúke
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Mgr. Miriam Mikulová

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti