Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SENEC – NA PREDAJ samostatne stojací, 4 izbový RD s bazénom s plne automatickým ovládaním a tepelným čerpadlom, alarmom, kamerovým systémom, prípravou na krb.

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojací, svetlý, moderný, murovaný 4 izb. rodinný dom, ktorý sa nachádza v stále viac a viac vyhľadávanej rekreačnej oblasti na ul. Ulica pri Čiernej vode v Senci. RD je navrhnutý tak, aby bol komfortný a svojou dispozíciou a veľkosťou spĺňal požiadavky aj náročného klienta. Tu sa budete cítiť ako na celoročnej dovolenke a budete tu radi tráviť každodenné, príjemné chvíle s rodinnou a priateľmi.

Pozrite si VIDEO OBHLIADKU: https://youtu.be/LtbQV0IYz3g

RD je postavený z tvárnic Ytong hr. 300 mm na rovinatom pozemku v tichom prostredí pri brehu potoka Čierna voda, má ideálnu veľkosť pozemku 454 m2, jeho zastavaná plocha je 128 m2, ÚP 101 m2 + krytá terasa 9,5 m2, pričom sa na pozemku nachádza aj altánok, murovaný bazén 5 x 3 m (v r. 2021) a domček na náradie. RD bol kolaudovaný  v 07/2016, zateplený izolačným polystyrénom 15 cm, je bez podpivničenia, má veľkú pochôdznu povalu, sedlovú strechu, zateplenie minerálnou vlnou, krytina škridla zn. Bramac. Je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, kanalizácia, voda a aj studňa, optický internet.

Má prípravu na krb, teplovodné podlahové kúrenie, ohrev TÚV cez plynový kotol zn. Protherm Tiger Condenz, alarm zn. Jablotron, kamerový systém zn. Hikvision so záznamom, závlahy riadené cez Wifi zn. Hunter, ovládanie každej sekcie priamo cez mobil, bazén plne automaticky ovládaný cez Wifi, automatické dávkovanie chémie (Ph aj chlóru pomocou dávkovača Asin Aqua Net priamo s bandasky), spotreba a množstvo chémie priamo prepojené v mobile, tepelné čerpadlo na bazén zn. Poolex silverline full inverter 90 ovládané cez mobil, internet T-com 1000/500 Mb (najsilnejší, dokonalé pokrytie aj na terase!).

Dispozícia:

Zádverie so vstavanou roll door skriňou, chodba, ktorá rozdeľuje dom na dennú a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza otvorený priestor obývacej izby príjemne prepojenej s jedálňou a kuchyňou. V kuchyni sa vstupuje do komory a z obývačky výstup na krytú terasu. Z chodby, v ktorej je roll door skriňa, je prístupná kúpeľňa, v ktorej sa nachádza murovaný sprchový kút, vaňa a WC, ďalej 3 samostatné izby, v každej roll door skrine.

NÁKLADY NA RD LEN =185,- bez TV a internetu.

Cena: =330.000,-EUR (možnosť financovania aj cez HÚ). Energetický certifikát B.

Pôdorys na vyžiadanie. Dom ostáva zariadený podľa dohody.

V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
454 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
101 m2
Zastavaná plocha:
128 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Rok kolaudácie:
2016
Celková plocha:
454 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Video

330 000 €
Ulica: Ulica pri Čiernej vode
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti