Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Wealth Group | ponúka ,, Exkluzívne 8-izbový rodinný dom " v Terchovej

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group | ponúka exkluzívne na predaj veľký 8 - izbový rodinný dom v malebnej obci Terchová. Dom sa nachádza v nerušenej časti obce v slepej uličke, čo z neho robí pokojné miesto s nádherným výhľadom na okolité pohorie Malá Fatra i na jej vrchy Veľký a Malý Rozsutec.

Nehnuteľnosť sa nachádza na krásnom a slnečnom pozemku s výmerou 405m2, zastavaná plocha rodinného domu je 116m2. Pred domom je vybudované parkovisko pre 2 osobné automibily s možnosťou ďalšieho parkovania na pozemku.

Dispozícia- prízemie: 2 vstupné vchody- jeden vstup je možné využiť ako lyžiarňu prípadne bycikláreň, druhý samostatný vchod je riešený na pohodlný a nerušený vstup na prízemie domu. Tu nájdeme, vstupnú halu, kupéľňu, WC, špajza, technickú miestnosť kde je umiestený kotol na ÚK kúrenie - plynovým kotlom, ale aj kotlom na tuhé palivo. 

1NP: spáľňa, kúpeľňa, WC, 2x izba, izba s balkónom, kuchyňu.

2.NP: jedna samostná izba a jedna rodinná izba s balkónom, toaleta, časť povala-ktorá sa dá využiť na daľšiu kúpelňu, prípadne na úložný priestor.

Záhrada nám ponúka víac možností, rozšíriť parkovacie miesta pre turistov, vybudovanie menšieho ihriska, záhradne posedenie - toho času bývalý holubník, ktorý je umiestnený nad záhradou s pekným výhľadom.

V roku 2019 až 2020 bola vykonaná rekonštrukcia v celej nehnuteľosti, plastové okná, vstupné dvere, sanita, stierky, rozvody, elektrika, nová kuchynská linka, schodisko.

Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza drevená koliba a lyžiarsky vlek. Lokalita je svojou geografickou polohou známa ako turistické centrum Malej Fatry s celoročnou možnosťou športových aktivít a kultúrna oblasť Žilinského regiónu s pravidelnými podujatiami.

KONTAKT: +421 905 479 796, +421 908 164 070

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
1970
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

280 000 €
Obec: Terchová
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ing. Boris Szabo

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti